skip to Main Content
Vliegers

De Hubo Mosterman Vliegershop is al jaren een begrip in vliegerland. Ruim 30 jaar geleden ontstond onze interesse in vliegeren als hobby en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een specialist in alles wat met vliegeren te maken heeft. We helpen u nog steeds elke dag met veel plezier!

Voor advies van ervaren personeel en vakkundig reparatiewerk bent u bij de noordelijkste vliegershop van Nederland absoluut aan het goede adres!

Powerkites

Powerkites worden gebruikt puur vanwege de trekkracht die ze genereren. De vliegers worden ook wel matrasvlieger of matten genoemd vanwege de vorm en omdat deze vlieger zich vult met lucht om de vorm vast te houden. Powerkites komen in verschillende vormen en maten, waardoor de vlieger eigenlijk voor iedere leeftijd, ervaring en windbereik geschikt zijn. De vliegers zijn beschikbaar in 2-lijns, 3-lijns of 4-lijns uitvoering.

Wij zijn dealer van Peter Lynn Kites & Cross Kites. Dit zijn beide merken die bekend staan om kwaliteit, waarbij de Cross gaat voor betaalbaar vliegerplezier en Peter Lynn is als A-merk bekend onder andere door perfecte vliegeigenschappen en duurzaamheid.

Alle powerkites die wij verkopen zijn Ready2Fly, wat betekent dat ze makkelijk in elkaar te zetten zijn en compleet met lijnen en polsbanden of een bar verkocht worden. Bijgeleverde lijnen zijn van gesponnen polyester of dyneema, het doek van Ripstop Nylon of polyester en goed geschikt voor wind van 2-5 Beaufort.

Stuntvliegers

U vindt bij ons ook een groot assortiment stuntvliegers. Voor alle leeftijden en ervaring hebben wij vliegers. Een stuntvlieger is een bestuurbare vlieger, waarbij het doek op spanning wordt gehouden door middel van stokjes gemaakt van glasvezel of koolstofvezel. De vliegers kunnen hoge snelheden bereiken doordat het vliegerdoek op spanning staat. Afhankelijk van de diepte en grote van vlieger kunnen deze ook behoorlijk wat trekkracht genereren.

Bijna alle stuntvliegers die wij verkopen zijn Ready2Fly, wat betekent dat ze makkelijk in elkaar te zetten zijn en compleet met lijnen verkocht worden. Bijgeleverde lijnen zijn van gesponnen polyester of dyneema, het doek van Ripstop Nylon of polyester en goed geschikt voor wind van 2-5 Beaufort.